Merken

Kassen van kwaliteitsmerken

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Royal Well Chili Pepper broeikas

6 jul. 2017
“Het is een mooi ding. Meeste elementen zijn al geprefabriseerd. Maar zodra je hem in elkaar gaat zetten loop je tegen een puzzel van de scharnieren aan. Wat zou kunnen is dat bepaalde elementen niet juist waren, maar zoals de scharnieren op de deksels zaten, pasten ze niet op het frame. Uiteindelijk heb ik zelf andere scharnieren gehaald en de constructie iets aangepast. Er zitten mooie balkje op om de klep in drie standen te kunnen zetten, maar alleen de laatste stand past. De middelste kan hij wel in staan, maar je ziet al dat het hout er niet goed op aangepast is. De derde stand haalt de staander niet. Nogmaals, leuk ding, maar je moet er zelf nog wat aan verbouwen.”
Royal Well Chili Pepper broeikas

Nature Tomato Serre mini

27 jun. 2017
“Het is een hele fijne kas, alleen een nadeel: het plastic laat snel los naast de rits en zit nu dichtgeplakt met ducktape.”
Nature Tomato Serre mini

Nature Serre Wall foliekas

5 jun. 2017
“Ik heb de kas nu een tijdje in gebruik en hij bevalt zeer goed. Erg ruim. Ik heb er 2 stellingkasten en een oppottafel in staan en heb nog steeds meer dan genoeg ruimte om te werken. Er komt binnenkort een derde stellingkast bij. Wat ik niet op de foto gezien had, maar waar ik zeer blij mee ben, is dat de kas aan 2 kanten een "deur" heeft. Met warme dagen kun je dus prima verluchten. Uiteraard is het een foliekas en dus kwetsbaar. Bij een flinke storm vorige week is een naadje iets los gegaan, maar de kas staat verder prima en is goed te gebruiken. Deze zal deze zomer en komend winter genoeg gebruikt worden terwijl wij plannen maken voor een vaste kas.”
Nature Serre Wall foliekas