Merken

Kassen van kwaliteitsmerken

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Nature Serre Wall foliekas

27 mei 2019
“De kas voldoet aan mijn verwachtingen en is zelfs groter dan ik verwacht had. Makkelijk in elkaar te zetten en is vrij stevig. Het plastic is wel kwetsbaar langs de naden.”
Nature Serre Wall foliekas

Nature Serre Patio patiokas

13 mei 2019
“Doet wat het moet doen voor een prima prijsje! Ik had in andere reviews gelezen dat het plastic heel strak zou zitten, maar als je het allemaal iets steviger in elkaar duwt dan past het perfect! Wij zijn heel tevreden.”
Nature Serre Patio patiokas

Esschert Design FSC GT34

23 mrt. 2019
“Toen ik na 4 dagen nog niks had gehoord na de bevestiging van mijn bestelling heb ik een mail gestuurd en toen kreeg ik binnen een kwartier een bevestiging dat het kastje werd ingepakt en verzonden. De verzending was helaas met Transmission. Ik kreeg ook nog een extra mailtje van Frank.nl of ik samen met de chauffeur de bestelling wilde controleren, als er dan wat mis mee was dan kon het product gelijk mee terug en dan zou Frank.nl gelijk een nieuwe sturen. De chauffeur kwam in de middag en we vertelde dat we een mailtje hadden gehad om de bestelling te controleren. De chauffeur was hier totaal niet blij mee en begon behoorlijk zenuwachtig en raar te mopperen. Uiteindelijk hem overtuigd dat we het kastje toch wilde controleren omdat het allemaal wegens zoveel platen met glas in de verpakking. Terwijl de chauffeur nog steeds stond te mopperen maar snel even gekeken of alle raampjes nog heel waren, dit was gelukkig zo. De chauffeur vertrok daarna direct en we stonden eigenlijk midden op straat nog met het kastje op een pallet want hij kon ook al de voordeur niet vinden, hij belde en toen zijn we naar beneden gekomen. Eenmaal uitgeklapt op z’n plek zagen we 3 dikke krassen naast elkaar in het bovenraampje maar goed we waren blij dat het kastje er stond, het kastje weegt nog al wat en we vinden het prima zo. Verder erg tevreden met het kastje. Mooi hardhout, wat al lichtjes is ingesmeerd. Ik zou het toch nog eens in de zoveel tijd willen insmeren met hardhoutolie voor onderhoud. Formaat is perfect, niet te groot maar zeker ook niet te klein. Het kastje komt ingeklapt kant en klaar uit de doos, op de manier waarop je het kastje eventueel in de winter in de schuur zou kunnen bewaren. Alleen de deurknop even erop schroeven, planken er tussen en klaar is kees. ”
Esschert Design FSC GT34